Gorzeowskie Towarzystwo gandlu zagranicznego Sp.z z o.o.

Śruta rzepakowa

Śruta rzepakowa poekstrakcyjna (paletyzowana luz sypka)

Zastosowanie:

Komponent paszowy

Opis produktu:

Produkt uboczny uzyskiwany w procesie tłoczenia oleju z nasion rzepaku. Śruta stała się w pełni wartościową paszą białkową, charakteryzującą się korzystnym składem aminokwasów. Na szczególną uwagę zasługuje znacznie wyższa w porównaniu ze śrutą sojową, zawartość metioniny i cystyny oraz wyższa zawartość Ca, P i Mg.

Parametry produktu:

Parametr Wartość
Barwa odpowiednia
Zapach swoisty
Zawartość wody [%] do 12,5
Zawartość popiołu nierozpuszczalnego 10% HCL [%] do 2
Zawartość białka surowego [%] 32 - 36
Zawartość tłuszczu [%] 2,0 - 4,0
Zawartość włókna surowego [%] 11,0 - 14,0
Pozostałość rozpuszczalnika [%] do 3
Termin przydatności 3 miesiące

Pliki do pobrania:

Pobierz opis produktu w formacie pdf gotowym do druku

Aby dowiedzieć się wiecej o danym produkcie prosimy o wypełnienie poniższego formularza:

Wyślij wiadomość »