Gorzeowskie Towarzystwo gandlu zagranicznego Sp.z z o.o.

Olej sojowy (odgumowany)

Olej sojowy odgumowany

Zastosowanie:

Komponent; natłuszczacz paszowy

Kraj pochodzenia:

Niemcy

Opis produktu:

Pozyskiwany jest z nasion soi zwyczajnej. Proces odgumowania oleju przeprowadza się w przypadku olejów o dużej zawartości fosfolipidów. W wyniku tego procesu oddzielane a następnie usuwane są substancje przypominające swoją konsystencją gumę (stąd nazwa procesu).

Parametry produktu:

Parametr Wartość
Wolne kwasy tłuszczowe [%] max. 2,0
Wilgotność [%] max. 0,25
Heksan [ppm] max. 500
Gęstość (20oC) [g/cm] 0,919 - 0,925
Zanieczyszczenia [%] max. 0,125
C 14:0 [%] ND - 0,2
C 16:0 [%] 8,0 - 13,5
C 18:0 [%] 2,0 - 5,4
C 18:1 [%] 17,0 - 30,0
C 18:2 [%] 48,0 - 59,0
C 18 - 3 [%] 4,5 - 11,0
C 20:0 [%] 0,1 - 0,6
Energia strawna dla drobiu [MJ] 37,65 (9000 kcal)
Energia strawna dla trzody chlewnej [MJ] 36,62 (8752 kcal)
Termin przydatności 3 miesiące
Określenie poziomu zawartości dioksyn i ich pochodnych dołączane jest do każdej partii towaru.

Pliki do pobrania:

Pobierz opis produktu w formacie pdf gotowym do druku

Aby dowiedzieć się wiecej o danym produkcie prosimy o wypełnienie poniższego formularza:

Wyślij wiadomość »