Gorzeowskie Towarzystwo gandlu zagranicznego Sp.z z o.o.

Makuch sojowy

Makuch sojowy

Produkt wolny od GMO

Zastosowanie:

Komponent paszowy

Opis produktu:

Białkowy komponent otrzymywany jako produkt odpadkowy przy wytłaczaniu oleju z soi. Zawiera znaczną ilość aminokwasów siarkowych, w tym metioniny i cysteiny. Ze względu na stosunkowo niską zawartość włókna surowego ma wysoką wartość energetyczną i jest doskonałą łatwostrawną paszą dla wszystkich gatunków zwierząt.

Parametry produktu:

Parametr Wartość
Rodzaj wytłoki
Przezroczystość lekko mętny
Wilgotność [%] 10
Kolor żółty
Zapach typowy dla makuchu sojowego
Olej pozostały w wytłokach [%] w masie suchej 7,5
Białko [%] w masie suchej 44
Aktywność ureazy 0,11
Popiół [%] w masie suchej 0,6
Zanieczyszczenia metaliczne 0,0008
Włókno [%] w masie suchej 6,6
Termin przydatności 3 miesiące

Pliki do pobrania:

Pobierz opis produktu w formacie pdf gotowym do druku

Aby dowiedzieć się wiecej o danym produkcie prosimy o wypełnienie poniższego formularza:

Wyślij wiadomość »